Ürünler
Ipek - Ozel Amacli Pastalik & Boreklik Bugday Unu

Kullanım Alanları :
Her çeÅŸit pasta, özellikle endüstriyel pasta üretimi yapan ve pastane tarzı pasta, börek gibi iÅŸleri için kullanılmaktadır.

Tat - Koku : Kendine özgü tat ve kokuda doÄŸal.

Renk - GörünüÅŸ : Sarı renk yapısı homojen iç gözenekleri, geniÅŸ hacimli kendine özgü renk ve görünüÅŸte doÄŸal.
Yapısal Özellikleri :
• Yüksek su kaldırmaya sahip olması ve buna baÄŸlı olarak daha fazla ürün elde edilmesi.
• Özünün yüksek ve saÄŸlam olması, uzun süre dayanma özelliÄŸi sayesinde odun ateÅŸinde kara fırında mükemmel sonuç.
• Düzgün ve homojen gözenek yapısı.

Öneriler :
• Çuvallar yerden 10 cm yükseklikte, ızgara üzerinde serin ve rutubetsiz yerlerde muhafaza edilmelidir.
• Un kullanılmadan önce elenmelidir.
• Hamur sıcaklığı 22 0C nin altında olmamalı kışın sıcak, yazın soÄŸuk suyla sıcaklık 22 0C ye dengelenmelidir.
• Hamura ihtiyacı oranında su verilip etkili ve iyi yoÄŸrulmalıdır.
• Hamur e nisbi nem ve 30-35 0C sıcaklıkta dinlendirilmelidir.
• Ä°malathanede hava sirkülasyonu olmamalıdır.

© 2013 Amasya un | Tüm Hakları Saklıdır
Fabrika / Merkez Adres:  Yıldızköy Mevkii No:5 05140 / AMASYA
Telefon: +90 358 223 01 05 (pbx)    info@amasyaun.com.tr
   Ayrıntılı bilgi için tıklayın...